Ga naar website navigation Ga naar artikel navigatie Ga naar inhoud

2019 was een mooi en bijzonder jaar. In ons duurzaamheidsverslag tonen we de mijlpalen waar we trots op zijn, wat we hebben bereikt en hoe we daarmee bijdragen aan een betere wereld. Ook onze uitdagingen komen aan bod, want hoewel we er als bedrijf goed voor staan, gaat natuurlijk niet alles van een leien dakje.

Terwijl de aandacht voor het klimaat toeneemt en duurzaamheid steeds vanzelfsprekender wordt, zien we de energiemarkt snel consolideren. Onze rol als groene energieleverancier verandert. We nemen beslissingen, leren lessen en passen onze (groene) keuzes daar voortdurend op aan. En ook dat lees je in dit verslag. 

‘Altijd Groen’ is ambitieus, maar het kan! Als iedereen meedoet. Wij geloven dat de energietransitie alleen succesvol kan zijn als we samenwerken. Iedereen moet aan de transitie mee kunnen doen én ervan kunnen profiteren. De democratisering van duurzaam noemen we dat.

We ontwikkelen en ondersteunen verschillende projecten en diensten die daaraan moeten bijdragen. Welke het zijn, waarom we die keuzes maken en welke impact ze hebben, vind je in dit nieuwe duurzaamheidsverslag terug. Wij zijn er trots op.

Ik wens je veel leesplezier.